снимка БулфотоАко Бойко Рашков бе министър на ГЕРБ, три часа след сутрешното

...
снимка БулфотоАко Бойко Рашков бе министър на ГЕРБ, три часа след сутрешното
Коментари Харесай

Тома Биков: Ако Рашков беше наш министър, още вчера щеше да е уволнен

снимка Булфото

Ако Бойко Рашков бе министър на ГЕРБ, три часа след утринното му изявление щеше да бъде уволнен. Това съобщи Тома Биков пред.

Ние от известно време имаме едни откровени самопризнания от разнообразни фигури, които са свързани с това ръководство, че надали не задачата на служебното държавно управление е да спре по някакъв метод ГЕРБ да завоюва изборите. С тези причини бяха направени и промени в Изборния кодекс – давайте бързо да променяме Изборния кодекс, с цел да можем да спрем ГЕРБ. Между другото, в никакъв случай през последните 30 години сходни причини не са били съобщавани толкоз ясно и обществено, разяснява Биков.

" ГЕРБ, когато бяхме в ръководството, сходни изявления водеха до оставка на този, който ги е направил, без значение от позицията, която заема. И най-яркият образец е с нашия сътрудник Антон Тодоров, който от една изпусната имитация във връзка с публицист подаде оставка като депутат. А депутат е много по-… хайде да не кажа маловажна, само че много по-независеща функционалност, в сравнение с министър на вътрешните работи ". 

" Това изявление на господин Рашков единствено по себе си може и да е някакво изпускане на нерви, само че то е симптоматично за самоконтрола на този човек, в чийто ръце е на практика едно от най-силните министерства. Ако той не е в положение да си държи нервите и да дава отговор на въпроси, които са напълно естествени и напълно съответни на назначенията и уволненията, които прави, той очевидно не е за тази позиция, пък въпреки и в служебно държавно управление. "  

" Още повече в обстановка, в която занапред това министерство ще има решаваща функционалност във връзка с провеждането на изборите и на редица други провокации. В този смисъл аз считам, че г-н Румен Радев, който назначи Бойко Рашков, просто би трябвало да му изиска оставката още през днешния ден или на следващия ден и по някакъв метод да даде знак, че министърът на вътрешните работи в служебното държавно управление ще бъде съответен човек и човек, който би могъл да извършва своите функционалности обикновено ", споделя той.

И добавя: " Ние не би трябвало да забравяме, че напрежението към господин Рашков пристигна, откакто той назначи за шеф на кабинета си учредителка на партията на Васил Божков, което единствено по себе си е, съгласно нас, скандално и недопустимо. След това не съумя да даде никакво разумно пояснение за това предопределение и все пак, няма някакво отдръпване на поддръжката за този кадър на служебното държавно управление – става въпрос за началничката на кабинета. Така че доста ясно споделя актуалното ръководство на страната, че явно е по-различно от предходното по посока на носене на отговорност. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР